سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مجله اینترنتی

آموزش پارافینتراپی آموزش پارافینتراپی

این روزها همه به درمان های زیبایی راحت، ایمن و موثر نیاز دارند. تکنیکی است که به راحتی و بدون وسایل پیچیده در منزل انجام می شود و هیچ عارضه ای ایجاد نمی کند.

پارافین تراپی روشی است که می توان آن را در منزل و بدون هیچ وسیله ای انجام داد. من فاطمه حبشی هستم و در این مقاله در مورد پارافین تراپی و نحوه انجام آن در منزل صحبت خواهم کرد.

عناوین اصلی در این صفحه

پارافین چیست؟

پارافین یک هیدروکربن بی رنگ و اشباع است. ماده سفید جامد. مراکز پارافین تراپی یا پارافین تراپی؛ در اسپا و سالن های مراقبت از پوست برای درمان لایه برداری دست و پا استفاده می شود.

پارافین تراپی طرفداران زیادی دارد، زیرا این ماده بی بو، بی رنگ و بی مزه است، بنابراین به کسی آسیب نمی رساند. علاوه بر فوایدی که برای پوست دارد، در تسکین درد مفاصل و عضلات نیز مفید است.

مزایای پارافین درمانی

پارافین دارای خواص بهداشتی و آرایشی بسیاری است.

پارافین تراپی اغلب برای بهبود وضعیت پوست دست و پا استفاده می شود. پارافین یک نرم کننده طبیعی است که پوست را نرم و لطیف می کند. با استفاده از پوست، رطوبت ایجاد می شود و پس از پارافین تراپی، رطوبت ایجاد شده در پوست حفظ می شود. همچنین نقش مهمی در لایه برداری سلول های پوست و از بین بردن سلول های مرده دارد و باعث شادابی و لطافت پوست می شود.

پارافین فواید درمانی کمی دارد. این مزایا عبارتند از:

درمان آرتریت روماتوئید

فیبرومیالژیا

سایر مسائل عملیاتی پیوندها هستند

همچنین بخوانید : چگونه از ژل نفتی برای از بین بردن موهای زائد بدن استفاده کنیم

اگر بخواهم به طور خلاصه نحوه استفاده از این تکنیک را توضیح دهم باید بگویم که پارافین درمانی مانند گرما، افزایش گردش خون، شل شدن عضلات و کاهش سفتی مفاصل عمل می کند و درد، تورم ناشی از رگ به رگ شدن و کشیدگی مفاصل را درمان می کند.

مراحل پارافین تراپی در منزل

بسیاری از سالن‌ها و اسپاها از پارافین‌تراپی به عنوان بخشی از فرآیند پدیکور و مانیکور استفاده می‌کنند، در حالی که برخی از پارافین‌تراپی را به‌عنوان یک خدمات جداگانه برای مشتریان خود در نظر می‌گیرند.

هزینه این سرویس در مراکز مختلف متفاوت است، خوشبختانه باید بگویم که به جای مراجعه به سالن ها و مراکز مختلف، می توانید بدون هیچ وسیله ای در منزل پارافین درمانی را انجام دهید.

مواد لازم برای پارافین درمانی خانگی

حدود 2 کیلوگرم پارافین؛ دو ظرف در داخل برای ذوب پارافین؛ اندازه گرفتن؛ روغن؛ یک ظرف پلاستیکی که قبلاً چرب شده است؛ دماسنج؛ روغن زیتون؛ کیسه پلاستیکی ؛ دسته پارچه یا دستمال؛ تایمر؛ دستمال کاغذی؛ مرطوب کننده پوست

مراحل پارافین تراپی

مرحله اول: ذوب پارافین

2 کیلوگرم پارافین را داخل فلاسک بریزید و آن را در ظرف بزرگی قرار دهید. کف یک قابلمه بزرگ آب بریزید و حرارت را کم نگه دارید. 1 پیمانه روغن به موم اضافه کنید و وقتی موم کاملا آب شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و موم را با احتیاط داخل ظرف چرب شده بریزید. صبر کنید تا یک لایه موم تشکیل شود.. حالا دمای موم را اندازه بگیرید. وقتی دما به حدود 50 درجه سانتیگراد رسید همه چیز آماده است

همچنین بخوانید : بهترین قرص کلاژن برای پوست صورت چیست؟ (آیا موثر است؟)

مرحله دوم: از پارافین استفاده کنید

اکنون که پارافین آماده استفاده است:

چند قطره روغن زیتون را به ناحیه مورد نظر پوست بمالید. تمام دست یا پای خود را به پارافین آغشته کنید و چند ثانیه صبر کنید تا لایه ای از پارافین به بدن شما بچسبد. بگذارید پارافین خشک شود. پس از خشک شدن لایه پارافین، دست ها یا پاهای خود را به مدت طولانی در پارافین قرار دهید. این کار را تا جایی تکرار کنید که حداقل 10 لایه موم روی قسمت مورد نظر بدن خود داشته باشید.

بعد از اینکه 10 لایه پارافین روی پوست شما تشکیل شد، یک کیسه پلاستیکی بزرگ قرار دهید. سپس آن را با یک حوله یا دستکش به مدت 15 تا 20 دقیقه بپوشانید.

مرحله سوم: برداشتن پارافین

بعد از 15 تا 20 دقیقه پارافین را با یک پارچه نرم از روی پوست جدا کنید. سپس به پوست مرطوب کننده بزنید. پس از اتمام پارافین درمانی، می توانید باقیمانده پارافین را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید مدتی دیگر بماند.

البته فراموش نکنید که آن را کاملاً بهداشتی بسته بندی کنید تا آلودگی پوست به حداقل برسد.

همانطور که گفته شد پارافین تراپی را می توان در منزل و یا در مراکز تخصصی زیبایی انجام داد. علاوه بر فواید روغن پالم برای زیبایی پوست، استفاده پزشکی آن برای مشکلاتی مانند فیبرومیالژیا و روماتیسم را نیز نباید فراموش کرد.

پارافین تراپی برای نرم و مرطوب کردن پوست در نواحی مختلف بدن مانند: صورت، دست، پا، بدن و ... در اسپا و سالن های زیبایی و ... استفاده می شود.

معایب پارافین تراپی چیست؟

فراموش نکنید که خوردن یا بوییدن موم پارافین می تواند مشکلاتی مانند استفراغ، حالت تهوع، سردرد در برخی افراد ایجاد کند. حتی روش پارافین تراپی اگر در ناحیه وسیعی از پوست انجام شود به ندرت می تواند منجر به سرطان ریه شود. اما استفاده کنونی از پارافین ظاهراً عوارض جانبی جدی ندارد.

همچنین بخوانید: درمان لایه برداری اسیدی و فواید شگفت انگیز آن در درمان جای زخم و جای جوش

قبل از استفاده از پارافین روی پوست، دمای آن تا حد زیادی کاهش می یابد. در واقع وقتی پوست بدن با آن تماس پیدا می کند سوزش یا سوزش وجود ندارد. اما اگر پوست بسیار حساسی دارید، گرمای پارافین می تواند پوست شما را تحریک کرده و باعث ایجاد برآمدگی های قرمز شود. این برجستگی های قرمز به ویژه در نواحی پوست روشن تر مانند گردن، پشت یا صورت ظاهر می شوند.

تحریک پوست با پارافین با خارش و ناراحتی پوست همراه است. اگر پوست حساس یا زخمی روی پوست دارید، از پارافین استفاده نکنید زیرا فرآورده نفتی است و می تواند باعث التهاب و ناراحتی پوست شما شود.

پارافین درمانی برای افراد مبتلا به فشار خون بالا یا واریس و دیابت توصیه نمی شود. زیرا در طی این بیماری فشار خون بدن مختل می شود و پارافین درمانی با تغییر خونرسانی به بدن باعث نارسایی موقت یا دائمی می شود.

همچنین سابقه پسوریازیس، سرطان پوست، سوختگی عمیق پوست، درماتیت و سایر مشکلات و مشکلات پوستی دارید یا اخیراً علائمی مانند زخم یا ضایعات مشکوک روی پوست خود ایجاد کرده اید. مهم است که قبل از استفاده از هر روش پارافین درمانی با پزشک خود مشورت کنید تا از عوارض جانبی این روش درمانی جلوگیری کنید.

آخرین نکته ای که باید بگویم این است که اگر پارافین درمانی در منزل انجام می دهید، مراقب باشید که پارافین بیش از حد گرم نشود زیرا ممکن است باعث آتش سوزی شود. در واقع همانطور که در بالا گفتیم دمای پارافین نباید بیشتر از 50 درجه سانتیگراد باشد.

https://fatemehhabashi.com/paraffin-therapy-training/